SLRR opvolger, Street Tuning Evolution

Door auto660 op woensdag 24 december 2014 10:19 - Reacties (5)
Categorie: 2014, Views: 3.326

Ik blog al niet zo veel, en ben nog altijd bezig met deeltje 2 van mijn waterkoeling (zit op een laag pitje, maar ik kom steeds verder) maar nu schoot ik even een meter de lucht in vanaf mijn stoel:

https://www.kickstarter.c...4/street-tuning-evolution

Voor alle SLRR en car freaks (zoals mij) is dit natuurlijk helemaal geweldig. De hoop was al verloren dat er ooit nog eens zo'n game zou komen. Ze hebben nog 0 beelden van de game omdat ze er simpelweg nog niet aan begonnen zijn, al laten ze wel wat beelden zien van wat oude projecten en natuurlijk SLRR zelf. Zelf ga ik hem in ieder geval backen.

(deze blog is niet als spam bedoeld, het is gewoon iets leuks waarvan ik denk dat ik anderen er ook een plezier mee doe als ik het post ;) )

Volgende: Reparatie: Oude Medion computer (1) 05-'16 Reparatie: Oude Medion computer (1)
Volgende: Goedkope waterkoeling (1) 10-'14 Goedkope waterkoeling (1)

Reacties


Door Tweakers user Demo, woensdag 24 december 2014 15:41

Street Legal Redline, brings back memories! :D Onderdelen van 3 auto's mixen om een zo sterk mogelijk motorblok te bouwen, alle ramen en deuren van de auto af want gewicht telde wel maar aerodynamica niet en gaan met de banaan :P

Door Tweakers user naarden 4ever, donderdag 25 december 2014 00:35

Nog nooit van Street Legal Racing: Redline gehoord, tot vandaag. Is ook wel een beetje voor mijn tijd helaas. Is wel het soort spel waar ik helemaal weg van ben, dus ik ga dit ook zeker backen!

Door Tweakers user samcool55, donderdag 25 december 2014 14:47

Voor de geÔnteresseerde, SLRR is gratis te downloaden op de site van singh, de persoon in het filmpje van de kickstarter: http://streetlegalmods.co...---The-Compilation-STAGE1
Het is niet helemaal de originele SLRR, er zitten wat extra's in om het spel wat beter te maken :) Echt een aanrader voor iedereen die interesse heeft.

Door Tweakers user gofast, donderdag 25 december 2014 16:04

Een van de beste, NEE! De beste auto/mod game die ik ooit heb mogen spelen...
Ik hoop dat ze voldoende kunnen werven om nieuw leven in deze game te kunnen blazen, en ik zal daar zeker een deel aan bijdragen :)

Door Tweakers user scorpie, vrijdag 26 december 2014 12:40

Wow! Wat awesome! :D Ik heb SL en diens opvolger SL:RR echt helemaal kapot gespeeld :)
In een wereld waar het schijnbaar alleen nog maar om graphics gaat ipv gameplay hoop ik echt dat ze het halen. :)

Reageren is niet meer mogelijk